Dersler

GE 104: People in Business: Selected HR Cases for Succeeding in Business Life

MEF Üniversitesi Profesyonel Gelişim Koordinatörlüğü moderatörlüğünde Türkiye'nin en önemli gıda firmalarından birinin insan kaynakları yöneticisi tarafından İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü bünyesinde verilen iş yaşamında insanlar dersi, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin iş hayatındaki liderlik teorilerini bilmelerini ve bunları bilerek farklı vakalara farklı çözümler getirebilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. İK konsept ve teorilerine yönelik bilgiler verirken aynı zamanda öğrencilere olayların farklı açılarından incelenmesine yönelik bir alışkanlık da kazandırır. Bu şekilde ilerideki iş hayatlarında öğrencilerin daha iyi liderler olmasına katkı sağlar.