Kayıt Yenileme Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim öğretim ücretlerimiz belirlenmiştir. SIS’teki ödeme bilgileri ekranından 2019-2020 Akademik Yılı eğitim-öğretim ücretinizi görebilirsiniz.

Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı kayıt yenileme işlemleri, 24 Haziran 2019 tarihinde başlatılacaktır. Öğrencilerimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi peşin veya taksit ile ödeme aşağıdaki şekilde yapabilirler:

Peşin Ödeme: Yıllık eğitim ücretinin tamamının peşin ödenmesi durumunda, 31 Temmuz 2019 tarihine kadar % 10 indirim uygulanacaktır.
         Taksitli Ödeme: Faizsiz ve masrafsız olarak, kredi kartı ile taksitlendirme veya Yapı Kredi Bankası (YKB) ile kredili mevduat hesabı anlaşması yapılarak ödeme gerçekleştirilebilir.

Peşin Ödemeler :
         Kredi kartıyla veya aşağıda belirtilen banka hesabına havale/EFT yoluyla yapılabilecektir :
Hesap bilgileri:
MEF Üniversitesi

Yapı Kredi Bankası Maslak Şubesi
Hesap No: 688 - 51743829
IBAN: TR78 0006 7010 0000 0051 7438 29

Taksitli Ödemeler :
         YKB, öğrencilerimizin kayıt işlemleri için 24 Haziran - 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında kampüsümüzde mobil şube kurulacaktır ve hafta içi mesai saatlerinde hizmet verecektir.
         Kredi kartı ile taksitlendirme veya Yapı Kredi Bankası (YKB) ile kredili mevduat hesabı anlaşması yapılması gerekmektedir.
         YKB aracılığıyla eğitim ücretinin taksitlendirilmesinde, OİS programından alınacak ödeme planıyla işlemi yapacak kişinin YKB' nın herhangi bir şubesine veya belirtilen tarihler arasında kampüsümüzde kurulacak mobil şubeye bizzat başvurması gerekmektedir.
         Kredi kartı ile ödemelerde World, Maximum ve Bonus özellikli kartlara 9+3 (12)  taksit uygulanacak olup https://sis.mef.edu.tr/fi/eodeme/ adresinden, Online Pos üzerinden de kredi kartlarıyla peşin veya taksitli ödeme yapılabilecektir.

Mezun olacak öğrencilerimizin bu duyuruyu dikkate almamalarını rica ederiz.

Saygılarımızla,
Mali İşler Direktörlüğü