ROBOİK-İnsansız / Otonom Deniz Sistemleri Tasarım Yarışması’nda MEF’liler Birinci

23.05.2019

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemizin projesine Savunma Sanayi Başkanlığı tarafından düzenlenen ROBOİK-İnsansız / Otonom  Deniz Sistemleri Tasarım Yarışması’nda Birincilik Ödülü verildi. Ödülü Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kürşat Özdemir’in başkanlığında MEF Üniversitesi Ekibi kazandı.

Ekip:
Kürşad Özdemir (Dr. tech. )
Elif Erdoğdu Özdemir (Y. Mimar)
Şengül Has, MEF Üniversitesi Mimarlık Mezunu
Arda Yaycı, MEF Üniversitesi Mimarlık Mezunu