MEF Hukuk Kliniği

21.06.2016

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve MEF Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilen MEF Hukuk Kliniği (Sokak Kliniği) projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanıldı. Bu kapsamda MEF Okulları Genel Müdürü Azmi Özkardeş, MEF Ulus Lisesi Müdürü Fikret Mülhan, Müdür Yardımcısı Mürüvvet Güneykaya ve lise öğretmenleri Pınar Saygılıer Açan, Ceyhan Yeni, Ayşe Serap Suvaroğlu Singin ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Havva Karagöz ile Hukuk Kliniği Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. K. Berk Kapancı konu üzerinde arka arka çeşitli toplantılar yaparak fikir alışverişinde ve planlamalarda bulundular. 2016-2017 Güz Döneminde faaliyete geçmesi planlanan Sokak Kliniği projesi kapsamında, hukuk fakültesi öğrencilerinin hukukun belirli alanlarında lise öğrencilerine yönelik  interaktif öğretim metotlarıyla hazırlanmış sunumlar yapmaları hedefleniyor.