Profesyonel Gelişim Koordinatörlüğü

Etkinlikler

MEF Üniversitesi Profesyonel Gelişim Koordinatörlüğü, öğrenci ve mezunlara aşağıdaki etkinlikleri düzenlemektedir:

• Eğitim / Çalıştay: Öğrenci ve mezunların profesyonel gelişimine destek olmak amacıyla farklı konularda düzenlenen eğitim ve çalıştaylar (özgeçmiş / ön yazı hazırlama, iş arama yöntemleri, mülakat teknikleri, vaka analizleri vb.).
  • Şirket Tanıtımları: Özel sektör ve sosyal sorumluluk kapsamında farklı organizasyonlar tarafından seminer / paneller düzenlenmesi.
  • Kariyer / Mülakat Günleri: Farklı uzmanlık alanları ve çeşitli kariyer olanaklarını sektör özelinde bir araya getiren kariyer / mülakat günleri / zirveleri düzenlenmesi. Şirket temsilcileri ile öğrenci ve mezunlara birebir görüşme imkanı sağlanması.

2017 Etkinlikleri

2018 Etkinlikleri