American Council on Education (ACE) 2016, San Francisco’da MEF Üniversitesi Amerika Yükseköğretimine ‘‘Flipped Learning’’i Anlattı

American Council on Education
(ACE) 2016, San Francisco’da
MEF Üniversitesi Amerika Yükseköğretimine ‘‘Flipped Learning’’i Anlattı

Dünya yükseköğretiminin prestijli kurumu Amerikan Eğitim Konseyi (American Council on Education)’ın San Francisco’da düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 2000’e yakın rektör ve üst yöneticilerin katıldığı 98. Kongresi’nde MEF Üniversitesi ‘‘Flipped Üniversite Nasıl Kurulur’’ başlıklı sunumu yaptı.

8 MART MEF ÜNİVERSİTESİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN tarfından yapılan açılış konuşması ile başlayan etkililiğin, Oturum Başkanlığını Hukuk Fakültesi Dekanı , Prof. Dr. Havva KARAGÖZ'ün yürüttüğü etkinlikte konuşmacı olarak,
Sn. Nazan MOROĞLU LL.M. -   Yasalarda ve Yaşamda Kadın Hakları,
Sn Dr. Yazgülü ALDOĞAN -  Medya ve Kadın- Medyada Kadın,
Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencileri Öykü KÖSEOĞLU ve Bilgealp USLU - Kadının İnsan Hakları Sözleşmesi (CEDAW) katılmışlardır.

İŞ DÜNYASININ YÖNETİMİNDE OLDUĞU TÜRKİYE’NİN İLK YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ: MEF YABEM

İŞ DÜNYASININ YÖNETİMİNDE OLDUĞU TÜRKİYE’NİN İLK YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ:
MEF YABEM

İş dünyasının üst düzey yöneticilerinin yönetim kurulunu oluşturduğu MEF Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi açıldı.

Türkiye’nin en önemli holding ve şirketlerinin üst düzey yöneticilerinden oluşan Yönetim Kurulu ile iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek iş gücünün geliştirilmesi hedefiyle eğitimler hazırlayan MEF Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (MEF YABEM) bugün basına tanıtıldı.

MEF Üniversitemizin Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Sayın İBRAHİM ARIKAN’I Kaybettik

Değerli Büyüğümüz, MEF Okulları Kurucumuz, MEF Üniversitemizin Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı, Eğitimci, İş Adamı Sayın İBRAHİM ARIKAN’I Kaybettik

1972 yılından bu yana eğitim sektörüne getirdiği  yeniliklerle tanınan, Türkiye’nin ilk profesyonel kargo taşımacılık şirketi Yurtiçi Kargo’yu kuran, MEF Okulları’nın kurucusu ve MEF Üniversitesi’nin Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı, Arıkanlı Holding’in Kurucusu,  Sayın Dr. İbrahim ARIKAN, bugün (2 Şubat 2016) sabah vefat etmiştir.

‘‘MEF OKULDA ÜNİVERSİTE MODELİ’’NİN KARNESİ VERİLDİ

MODEL BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA MATEMATİĞİ SEVDİRDİ, BAŞARIYI ARTIRDI

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Eylül 2014’ten bu yana Ayazağa İlköğretim Okulu ve MEF Okulları’nda uyguladığı ‘‘Okulda Üniversite Modeli’’nin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nın son haftasında bir yıllık değerlendirmesi yapıldı.

Ortadoğu’da Mavi Su Barışı Yüksek Düzeyli Forum

MEF Üniversitesi, Strategic Foresight Group, İsviçre Kalkınma ve İşbirliği (SDC) Ajansı’nın katkılarıyla 20 Eylül 2014, Cumartesi günü MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde “Blue Peace for the Middle East High Level Forum” (Ortadoğu’da Mavi Su Barışı Yüksek Düzeyli Forum) başlıklı uluslararası bir toplantı gerçekleşti.