Vizyon ve Misyonumuz

Yenilikçi ve girişimci liderler yetiştirmektir.

Misyon

Yenilikçi, özgürlükçü, yaratıcı, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını ve etik değerleri gözeten, sürekli öğrenen, teknolojiyi etkin kullanabilen, girişimci ve öncü bireyler yetiştirmek. Bilime ve teknolojiye katkı veren araştırmacıları ve akademisyenleri bir araya getirmek ve desteklemek. Araştırmadan beslenen eğitim anlayışımızla bilgiyi toplumun hizmetine sunmaktır.

Değerler

Yenilikçilik ve Yaratıcılık:

Yenilik ve yaratıcılığı teşvik ederek akademik ve sosyal sorunlara çözümler sunma. Yaratıcı düşünmeyi ve yenilikçi projeleri destekleyen bir ortamda, öğrenci ve öğretim üyelerini sınırları zorlamaya ve yeni bilgiler keşfetmeye davet etme.

Öğrenci Odaklılık:

Öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerini merkeze alarak herkese eşit fırsatlar yaratan bir eğitim yaklaşımıyla öğrenmeye sınırsız özgürlük sunma.

Özgürlükçülük ve Akademik Özgürlük:

Fikir özgürlüğünü ve akademik özgürlüğü savunarak özgür düşünce ve ifade alanları yaratma. Bilimsel araştırma ve sorgulamada özgürlükleri destekleyen, bireysel ve toplumsal gelişimi teşvik eden bir kurum kültürü oluşturma.

Şeffaflık, Hesap Verebilirlik ve Dürüstlük:

Karar alma süreçlerinde şeffaflık ve dürüstlüğü temel alma, hesap verebilirliği ve etik davranışı önceliklendirme. Tüm süreçlerde açıklık ve adil yönetim ilkelerine bağlı kalma.

Adalet, Eşitlik, Saygı ve Kapsayıcılık:

Akademik, sosyal ve kültürel çeşitliliği teşvik eden bir ortamda, her bireye adalet ve eşitlik anlayışıyla yaklaşarak, çeşitliliklere saygı gösterilen ve herkesin sesinin duyulduğu bir topluluk oluşturma.

Sürdürülebilirlik ve Sürekli İyileştirme:

Sürdürülebilir gelişme ve çevresel sorumluluk bilinciyle hareket etme. Sürekli iyileştirme süreçlerini benimseme ve eğitim, araştırma ve topluma hizmette sürdürülebilir uygulamaları önceliklendirme.

Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No. 4 34396 Sarıyer - İstanbul